Vi kombinerar våffelmiddag med vårt årsmöte den 25 mars. Vi hoppas så många som möjligt har möjlighet att delta.

 När? Måndagen den 25 mars. Från kl.17 börjar vi grädda våfflor, årsmötet startar kl.18:30 (tills dess ska vi ha ätit klart).

 Var? I samlingslokalen som finns i gamla Centralskolan, Arent Grapegatan 20 (vänstra ingången).

Hur? För de som önskar äta våfflor kommer vi att hjälpas åt att grädda våfflorna. Det kommer utöver våfflor att finnas sylt, grädde, glass och även crème fraiche, räkor, rödlök, dill, citron. (Det är ju våffeldagen just denna dag nämligen!)

Vi börjar grädda våfflorna kl.17, kom gärna senast 17:45 så vi hinner med att grädda och äta klart före årsmötet börjar. Det är fritt att stanna så kort eller lång stund som man önskar av tiden som är avsatt för våffelmiddagen.

Man får självklart komma till lokalen även om man inte vill äta våfflor. Det kommer också att finnas te/kaffe/vatten/saft och småkakor.

I lokalen finns också kortlekar, pennor, papper, glitterlim mm. för den som vill spela eller pyssla.

OBS! Anmälan krävs senast den 20 mars om man vill komma och äta våfflor – meddela då också eventuella allergier.

Vill och/eller kan du stanna kvar och vara med på årsmötet så får du jättegärna göra det. Det krävs ingen föranmälan för att delta på årsmötet.

 Årsmötet (kl.18:30-19:30):

Årsmötet startar kl.18:30. Du är självklart välkommen att komma tidigare till lokalen även om du inte vill äta våfflor.

Det krävs ingen föranmälan för att delta på årsmötet.

Vid årsmötet sitter vi runt ett stort bord.

Dagordning och övriga dokument som vi pratar om kommer finnas utskrivna och förhoppningsvis har vi också möjlighet att visa det på storbild. Förslag till dagordning finns även längst ner i detta mail.

Mötesordföranden leder mötet och följer dagordningen.

Mötesdeltagare får prata vid de tillfällen som ordföranden frågar ifall det finns några frågor, övriga förslag eller reservationer. Ställ gärna frågor om året som varit när vi går igenom verksamhetsberättelsen för år 2023 och kom gärna med förslag på vad vi ska göra under detta året när vi pratar om verksamhetsplanen för år 2024. Man måste inte prata.

Vill du på förhand kunna ta del av möteshandlingarna och/eller våra stadgar – meddela oss så skickar vi de till dig via mail.

Är du intresserad av att engagera dig i Attention Kiruna eller vill du veta mer får du gärna höra av dig till oss via mail eller sociala medier.

Om du vill nominera dig själv eller någon annan till en plats i styrelsen eller valberedningen så kan du skicka din nominering till oss via mejl senast 20/3 (attentionkiruna@gmail.com) så lämnar vi över namnen till vår valberedning.

 Såklart är det roligt om så många som möjligt av er medlemmar vill komma på årsmötet det är ju där ni får vara med och besluta om vad ni vill att föreningen ska göra det kommande året. Meddela oss om ni hellre skulle vilja kunna delta i årsmötet digitalt via länk så försöker vi lösa det!

 Efter årsmötet tackar vi er alla för att ni kom samtidigt som föreningens styrelse blir ombedda att stanna kvar en liten stund för att genomföra det konstituerande styrelsemötet.

 Varmt välkomna – hoppas vi ses!